Magic: The Gathering Arena ще бъде официално представена утре

Актуализация, 7 септември: Най-новата цифрова игра Magic ще бъде представена чрез Twitch stream много скоро. Както беше отбелязано по-рано, Magic: The Gathering Arena ще бъде представена на 7 септември в официалния канал Magic Twitch. Потокът ще започне в 13:00 PDT / 17:00 EDT / 20:00 GMT / 21:00 CET / 6:00 AED

Magic the Gathering: Arena няма да търгува, за да създаде „уникално цифрово изживяване“

Wizards of the Coast казват, че промените в пакетите от карти и търговията в Magic The Gathering: Arena са част от опит за балансиране на икономиката на играта. На пресконференция изпълнителният продуцент Крис Као заяви, че промените също са част от опит за разграничаване на цифровия формат на играта от t